Om oss

Meetab

LINKÖPING – SVERIGE

Meetab´s huvudkvarter finns i en toppmodern anläggning i Linköping där ett 20-tal medarbetare arbetar med produktion men även order, ekonomi och lager finns i de EU-godkända lokalerna.

Varje vecka producerar Meetab ca 30 ton ”sliced meet” som sedan distribueras till grossister och dagligvaruhandeln för att så många som möjligt ska få möjlighet att avnjuta vår mycket efterfrågade kebab.

Meetab är en helt allergenfri fabrik vilket innebär att alla kan avnjuta vår fantastiskt goda kebab, stora som små!

Kvalitet

PROVTAGNINGAR & CERTIFIERINGAR

Hemligheten bakom den goda smaken och tilltalande konsistensen av vår kebab är enkel, vi använder endast råvaror av högsta kvalitét utan onödiga tillsatser. Vi genomför även fettanalyser på varje blandning av kebaben för att säkerställa en jämn fetthalt i slutprodukten.

Kvalité är viktigt för oss, därför är vi mycket stolta över att vara den enda kebabtillverkaren i Sverige som har en FSSC 22000 certifiering. En certifiering som kontrolleras grundligt årligen för att du som konsument skall vara säker på att du alltid får det bästa av det bästa när det kommer till vår kebab.

Meetab arbetar med en obruten fryskedja för att förhindra bakteriebildning, från tillverkningsstart där vi använder fryst nötkött av ungtjur vid nötkebabproduktion till leverans med frysbilar.

Varje månad genomförs ca 20 provtagningsanalyser på råvara, ytor och utrustning av både ackrediterat laboratorium och oss själva för att säkerställa den bästa kvalitén för våra kunder.

Meetab som arbetsplats

ERFAREN PERSONAL

Meetab värnar om en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering med rättvis behandling och ser det som en självklarhet både för våra medarbetare och för vår verksamhet i stort.

Vår personal har många års erfarenhet av kebabtillverkning. Flera av våra anställda har varit en del av Meetab från starten 1992, vilket vi ser som ett tydligt bevis på att våra medarbetare trivs och känner stor stolthet över att få tillverka kebab av premiumkvalité.