Kycklingkebab

GRILLAD OCH SKUREN

Enkelt och gott med vår färdiggrillade kycklingkebab. Fin kycklingkebab med saftig och fin smak som passar utmärkt i salladen likväl som tillsammans med ris eller pommes frites eller varför inte i en baguette.

Meetabs färdiggrillade kyckling säljs i 1 kg storpack för restauranter, storkök, kiosk och caféer.

Innehåll

92% kycklingkött, sojaprotein, stabilisatorer: ditrifosfat, natriumacetat, syraregulator, citrat, salt, majsmjöl,vetefibrer (gluten), potatismjöl, bordsalt, kryddor (selleri, senap, dextros, kryddor, extrakt, maltodextrin, vasslepulver (laktos, mjölkprotein), hydrolyserat vegetabiliskt protein(majs), solrosolja),

Energi: 688 kJ/165 kcal
Fett: 10 g
– varav mättat fett: 4,1 g
Kolhydrat: 1,0 g
– varav sockerarter: 1,0 g
Protein: 16,5 g
Salt: 1,25 g

Djupfryst produkt. Förvaras vid -18 °C. Produkten skall värmas upp till en kärntemperatur på minst 72 °C. Bör ej frysas om efter upptining.

KYCKLINGSPETT

Våra fantastiska kycklingsspett säljs om storlekar 15-20 kg.

Innehåll

Kycklingkött (90%) , kryddor, salt, smakförstärkare: E621, SELLERI, torkade grönsaker, SOJAPROTEIN, stabiliseringsmedel: E450, E451, emulgeringsmedel: E1422, E460, GLUTEN, (glukossirap), förtjockningsmedel: E412, stärkelse, syra: E262, E331, E551, potatismjöl.

Djupfryst produkt. Förvaras vid -18 °C. Produkten skall värmas upp till en kärntemperatur på minst 72 °C. Bör ej frysas om efter upptining.

Kycklingkebab 20kg

Kycklingspett 20kg

Kycklingkebab 20kg

Kycklingkebab 1 kg

Vi har grossister och återförsäljare över hela landet. Vill du beställa våra produkter? Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig. Tel. 013-29 94 98

European Chicken Commitment (ECC)

Djurvälfärd är en viktig del av Meetabs hållbarhets- och kvalitetsarbete. Därför har vi valt att jobba med välfärdskriterierna i European Chicken Commitment (ECC). Detta innebär bland annat att vi ställer krav på att friskare raser används och att kycklingarna får mer plats i stallarna. Beslutet inkluderar 100 % av kycklingen som vi köper in. Samtliga kriterier kommer att vara uppfyllda till år 2026 och vi rapporterar årligen om våra framsteg. Dessutom kommer minst 20 % av kycklingen leva upp till ECCs kriterier samt ha tillgång till utevistelse. Klicka här för att läsa mer om kriterierna för ECC.

Produkter för grossister och restauranger