Hem » För konsument » Kyckling-kebab
Kycklingkebab

Kyckling-kebab

GRILLAD OCH SKUREN

Enkelt och gott med vår färdiggrillade kycklingkebab. Fin kycklingkebab med saftig och fin smak som passar utmärkt i salladen likväl som tillsammans med ris eller pommes frites eller varför inte i en baguette.

Innehåll

Kyckling, salt, kryddor, maltodextrin, socker, lök, vitlök, tomat, paprika, jästextrakt, surhetsreglerande medel (citronsyra), kryddextrakt, potatismjöl, stabiliseringsmedel (E450).

Ursprung EU. Av 100g färdigvara har 120g råvara används.

Energi: 648 kJ/159 kcal
Fett: 8,44 g
– varav mättat fett: 2,34 g
Kolhydrat: 3,51 g
– varav sockerarter: 2,69 g
Protein: 17 g
Salt: 2 g

Djupfryst produkt. Förvaras vid -18 °C. Produkten skall värmas upp till en kärntemperatur på minst 72 °C. Bör ej frysas om efter upptining.

Förpackningen sorteras som mjukplast.

European Chicken Commitment (ECC)

Djurvälfärd är en viktig del av Meetabs hållbarhets- och kvalitetsarbete. Därför har vi valt att jobba med välfärdskriterierna i European Chicken Commitment (ECC). Detta innebär bland annat att vi ställer krav på att friskare raser används och att kycklingarna får mer plats i stallarna. Beslutet inkluderar 100 % av kycklingen som vi köper in. Samtliga kriterier kommer att vara uppfyllda till år 2026 och vi rapporterar årligen om våra framsteg. Dessutom kommer minst 20 % av kycklingen leva upp till ECCs kriterier samt ha tillgång till utevistelse. Klicka här för att läsa mer om kriterierna för ECC.

Se hela vårt sortiment